NYÅRSAFTON.

Nyårsafton då, shit vad det har gått fort. Ikväll blir det middag med chrippa, emma, freddy och antti vilket ska bli riktigt mysigt. Är ännu sjukare idag, men det får jag lägga åt sidan. Hoppas på att slänga in en bild på kvällens outfit innan jag drar iväg, men lovar inget. Min systemkamera är äntligen hemma igen. PUSS.


ROCKS.



Något som jag LÄTT ska klicka hem från H&M. Helt kär. Kanske köper klänningen i två färger, skulle vilja ha den i svart också.

NEW.



Ny tröja från monki som jag köpte igår. 100:-, halva priset. Gillar monki!
Saknar min systemkamera som är kvar på pappas jobb och har varit någon vecka nu. Blir så dåliga bilder med min fjuttiga digitalkamera och den smutsiga spegeln gör det inte bättre, haha. Så går det när man har bråttom och inte har någon personlig fotograf.

YOUR SPIRIT GIVES ME HOPE TO CARRY ON.

Nu räcker håret till tuttarna istället för midjan.


NYKLIPPT.

Nu är jag nyklippt. Var lite nervös just för att jag aldrig har varit hos den frisören eller på den salongen, men hon var duktig. Hade bara tänkt att klippa topparna, men när jag väl satt där och såg att mitt hår behövde fräschas upp ordentligt så klippte jag över en decimeter, och tro mig, mitt långa hår är borta. Det blev kortare än förväntat, men det känns skönt och jag är nöjd. Mitt hår växer ju så fort också. Slänger upp en bild sen! Har även hunnit med att tona håret här hemma, samma färg som alltid. CIAO.


TONIGHT.




Här ser ni nya tröjan på.

Nu får vi strax gäster här hemma och om någon timma så drar jag in till söder för att först spana lite på monki och sedan käka middag. Det blir favoritcafét med världens godaste kräftsallad och världens bästa tjejer (Emma och Cassie). Imorgon ska jag klippa mig, wei.


MONKI.



Fick även med mig den här snygga tröjan från monki idag för 100:-, halva priset. Den ser lite knäpp ut på bilden men tanken är att axlarna är bara.
Vill in till stan och kolla på monki, hann inte kolla så mycket idag och dessutom så är affären i skärholmen sjukt liten. Kanske ska kika lite ikväll innan jag ska möta tjejerna för middag.


TUR I OTUREN.

Var i skärholmen en stund med mamma idag för att leta skor. Lämnade tillbaka ett par skor för några dagar sedan som jag köpt på Din sko. Självklart så är jag ett klantarsel och hade tappat bort kvittot, så kunde inte få tillbaka pengarna utan bara ett tillgodokvitto. Problemet är att jag ALDRIG hittar något på Din sko, försökte leta idag men det finns inga jag vill ha. Aja, hittade ett par väldigt billiga skor på rean på Scorett. Har klämt på dom förut och kunde inte låta bli nu när det var rea. Dessutom så var de ännu billigare än vad jag trodde när jag skulle betala i kassan. Trodde att de kostade 499:- (på rea) men de kostade 299:-, hur bra?



SPARADISET.




NAJSBAJS.

En jävligt lugn dag, har knappt gjort någonting alls. Farfar och hans brutta var här på fika, så fick mer julklappisar. Nu är freddy här och imorgon ska vi på spa, våran julklapp till varandra. Ska bli så himla underbart, ska njuta till tusen. Nu ska jag hänga med pojkvännen min så vi hörs! Puss




Bilder från sparadisets hemsida (dit vi ska).

MYSPYS.

Hoppas ni hade en bra julafton, för det hade jag. Fick en massa fina paket. Just nu sitter jag och gosar ner mig i mina snygga nya tofflor från mamma och pappa och min snygga morgonrock som jag fick av eva och thomas (freddys mamma och plastpappa). En lugn lördagskväll med andra ord. Pappa har glömt systemkameran på jobbet så har inte lyckats fota alla mina fina presenter, men här kommer bild på vad jag har på mig nu;



Tofflor från Scorett och morgonrock från Hemtex.


CHRISTMAS.

Nu börjar julkänslan krypa in lite, men bara lite. Klapparna börjar bli fler och fler under granen och om en timme börjar världens bästa film, the holiday. Det kan nog bli en hyfsad jul ändå. För första gången på väldigt länge ska vi inte fira jul hemma. Ska först till min väldigt sjuka lilla mormor som är bäst i hela världen och gosa med henne. Sen ska vi iväg till kusinerna på pappas sida ett tag där lite släkt är, sen tillbaka till mormor. Senare på kvällen så ska jag hem till freddy och fira lite med hans släkt. Så jag passar på nu att önska er en god jul.



Jag älskar er mina fina tjejer. Hoppas att ni får en bra julafton. + amanda som är i norrland.

SHOES.

Har inte hunnit uppdatera här på bloggen. Igår så var jag med farmor hela dagen och gjorde julgodis och på kvällen var jag på julbord. Idag har jag jobbat några timmar och nu är jag äntligen hemma. Ska slå in julklappar och sånt.

Skorna jag blev kär i här om dagen och köpte var inte lika fina när jag kom hem och provade dem igen, så jag har bestämt mig för att lämna tillbaka dem. Istället funderar jag på att köpa något av dessa par (älskar dom i mitten);


NEXT.

Sitter och väntar på att kattis ska hämta upp mig, shopping är det som gäller. Sista julklappen till pappa ska inhandlas, och lite mer. Ciao.



Jag och kattis på naxos i somras, jag och freddy var ju och hälsade på henne. Den jäveln ska tillbaka på måndag på obestämd tid, avis? JA.

MONKEY POSE.

Sista dagen i skolan idag, apskönt. Haha, snygg bild emma la ut på mig på facebook;


DEAD.

Kom nyss hem från jobbet och är död. Imorgon är det sista dagen i skolan, hade inte tänkt att dra dit men jag måste hämta mitt busskort. På eftermiddagen ska jag julshoppa med kattis. Har gått och blivit dödligt kär i ett par skor som jag ska köpa, farligt det där. Men nu väntar sängen på mig. Natti.


RÖLIGT.

Är riktigt trött idag. Drog ju till stuvsta igår och hade askul. Kvällen slutade dock med att jag, freddy och ludde sov kvar där eftersom att vi inte lyckades ta oss hem, haha. När vi hade kämpat oss ur sängen imorse så drog vi och käkade en fet pizza med gurra, och jag drog min andra vurpa för i år. 
Nu har jag pluggat lite och planerar att gå och dö i soffan.


CUT.



Har funderat ett tag på att klippa av mitt långa hår och när jag såg den här bilden på Angelica Blick så blev jag ju ännu mera sugen. Frågan är om jag vågar? Något att fundera vidare på.

TJADÅ.

Dålig uppdatering men jag har inte haft tid. Nu ska jag iväg till stuvsta och umgås med freddy och några av hans kompisar. Är lite seg efter att ha jobbat hela dagen. Ha en bra lördagskväll!


TATTOO.

Kom hem vid tolv igår och nu är det bara att upp och jobba igen. Ut i snöstormen, wei.
Vill tatuera mig, nununu. Det finns en tatuering som jag bara älskar, och det är Audrinas;


ALLERS.

Har varit på ett grymt roligt och intressant studiebesök idag hos allers förlag med textgruppen. Vi fick bland annat lyssna på svensk damtidnings chefredaktör och sedan ett par killar som jobbade på andra tidningar.
Efter det så gick jag och cassie runt lite i stan. Fick med mig en nyårsklänning hem. Känns as skönt eftersom att jag annars brukar springa och leta efter en i mellandagarna när allt är slut.
SL har dock förstört min dag. Tog två timmar att komma hem från stan. Tåg, ersättningsbuss, tåg igen och buss igen. Nu har jag bråttom för jag ska iväg och jobba hela kvällen. Tjadå.


BEHIND THOSE EYES.

Dagen har bestått av skola, plugg, mc donalds med cassie, gymmet och återigen plugg. Nu har jag inte så värst mycket kvar så jag sparar resten. Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på Desperate housewifes och Cougar town som varje tisdag. PUSS


I'M YOURS.

Lyssnar på musik, pluggar gärnet och har världens flow. Tar dock en paus i fem minuter nu och hoppas på att flowet inte försvinner. Om någon timma så kommer min bästa freddy hit. Vi ska laga mat och ha myskväll. Nej, nu ska jag återgå till pluggandet.


MY BABY.



Jag och cassie åkte tidigare till skolan idag för att redovisa, men nej läraren dök inte upp, dö. Men vi har lyckats få lite plugg gjort. Sedan så åt vi julgröt och daim. Äcklig julgröt, god daim. Nu börjar lektionen snart. Puss.

THOMAS SABO CHARM CLUB.



Älskar mitt söta armband med berlocker från Thomas Sabo. Finns så sjukt många roliga berlocker att välja mellan. Tror att jag har fem på mitt armband, men fler ska det bli. Högst på listan står en svart conversesko, ascool. Fan, fattar inte varför jag inte använder det oftare.

DINNER.

Är så förbannat mätt, mår nästan illa. Gott och mysigt var det, riktigt bra restaurang. Har börjat kolla på beck men sedan så ska ju nyheterna förstöra allting mitt i, bajsa säger jag bara.
Ikväll såg jag ut såhär; (JA, as smutsig spegel, haha.)



Kavaj H&M, linne Gina tricot, byxor Cheap monday och halsband från JC.

CHILL.



En riktigt mysig kväll igår hemma hos cassie, sushi, naturgodis och sex and the city. Vid tolv så åkte jag och mötte upp freddy och hans polare som jag var med ett tag innan vi drog hem och sov. Nu är jag hemma och har precis gjort mig i ordning, väntar på att freddy och hans familj ska hämta upp mig. Vi ska käka julmiddag på någon grekisk restaurang på söder med hans släkt. Ska bli mys! Puss.

GIRLS ONLY.

Har jobbat hela långa dagen. Ikväll så ska jag hem till Cassie för sushi och tjejkväll. En lugn helg, riktigt skönt. Freddy och ludde kommer snart och hämtar mig, skjuts hela vägen för dom ska till in till stan, apskönt. Ha en bra lördagskväll gott folk!


GODNATT.



Yes, Jay vann. Nu ska jag sova, imorgon är det jobb som gäller. Gónatt på er!

GE MIG VÄRME.

En trött och dålig fredag känner jag. Den blev ännu lite sämre när jag vurpade i årstaberg, hehe. Ska nog bara vara hemma och dö lite ikväll, har köpt tacos och godis så det blir mys med lillebror framför idol. Måste egentligen plugga, väldigt mycket, men jag orkar verkligen inte. VILL ÅKA BORT, till värmen. Dör ju här. Ge mig vår, sommar, vad som helst. Tack och hej.


ONSDAG.

Jag har varit så sjukt trött idag, hela dagen. Det var segt i skolan men jag var duktig på att plugga när jag kom hem. Dock behöver jag plugga mer men det får bli en annan dag. Sedan så har jag käkat thaimat, mums.
Nu ska jag snart kolla på Grey´s anatomy och imorgon blir det jobb hela dagen fram till halv sex. Då ska jag skynda mig till hannas (freddys lillasysters) show som hennes klass har klockan sex. Blir lite stressigt men jag har lovat att hinna. Så imorgon har jag fullt upp!




DIE.

Alltså det borde inte vara lagligt att vara uppe så här tidigt. Efter en dusch så sitter jag fortfarande nästan och sover. Nu ska jag göra mig i ordning innan jag ska väcka älsklingen så att han kan skjutsa mig till tåget. Höhö. Sedan så ska min dag bestå av plugg, plugg och plugg. Jag måste, ska inte låta mig själv komma undan. Hoppas att ni har något roligare för er idag. Puss.

MONKI.

Sitter i skolan och är trött. Gick upp lite extra tidigt idag för att plugga. Tänkte passa på att visa er en sista sak som jag köpte i stan igår:






Köpt på Monki. Fick reda på i kassan att den var på halva priset. Hur glad blir man inte då? Jag fick den för 125:-.

WINTER.

Vinterskor från Vagabond, 1000:-.

Mina vinterskor som jag beställde blir det att skicka tillbaka, de var otroligt obekväma. Istället köpte jag de här skorna från Vagabond igår. Inte riktigt lika snygga, men sjukt sköna. Ska inviga dem idag. Ska nämligen iväg till skolan om tio minuter. Puss på er.


IN LOVE.




Byxor från Cheap monday (weekday), 400:-.

Älskar de här byxorna från Cheap monday som jag fick med mig hem igår. Ett impulsköp som jag är väldigt nöjd med. De ser dock väldigt lila/bruna ut på bilden, men de är gråa!
Köpte även ett par skor och en tröja som jag slänger upp om ett tag.


FULLT UPP.

Har knappt varit hemma så har inte hunnit sätta på datorn. Var hos rickie i lördags och åt tacos och hade mys med vänner. Efter det så drog vi hem till nille där det var party och sedan åkte jag till freddy för att sova.
Igår så var jag, freddy och antti i skärholmen. Skulle handla ett par grejer men hittade inte ett skit utav det jag skulle ha. På kvällen så åt jag och freddy thai, spelade wii, kollade på beck och mös här hemma.
Nu ska jag snart in till stan med bästa cassie och kika runt lite innan jag ska åka och jobba klockan fem. Hoppas att ni mår bra! Puss.



Emma och jag hos nille i lördags.

WORD & DINNER.

Hallå där. Hade en väldigt mysig hemmakväll igår med freddy. Käkade god middag, kollade på idol och åt onyttigt. Känns apskönt eftersom att jag jobbar hela dagen idag. Efter jobbet så ska jag hem till Rickie där det blir middag med vänner, ser fram emot det jätte mycket. Men nu måste jag klä på mig. Ha en underbar lördag!


SKOR FRÅN MODEKUNGEN.




Jag är lite irriterad på modekungen.se. Det tog tre jävla veckor att få hem dessa skor, och sen så kommer de till salem. Det är ju inte direkt så att jag bor i salem? Jaja, nu är de äntligen hemma hos mig. Hoppas på att de är lika varma och sköna som de verkar.

WORK.

Då ska man dra och jobba om en liten stund då. Första julbordspasset för mig i år. Shit vad dagen har gått fort. Ikväll så åker jag hem och sover hos freddy som har varit på kryssning. Nej men nu ska jag skynda mig lite. Ha en bra kväll!

LEDIG TORSDAG.

Godmorgon! Vaknade av alarmet för en kvart sedan, kan ju inte sova bort hela dagen. Ledig från skolan vilket är underbart. Jobbar dock ikväll men det ska bli roligt. Funderar på vad jag ska ägna min dag åt, slappa kanske? Eller inte. Får se vad jag orkar. PUSS på er.



Hittade ett par bilder på facebook från igår.


HÅRMODELLER.

Har agerat som hårmodell hela dagen i emelies skola. Gått catwalk och grejer, haha. Inte riktigt min grej, men det var roligt och Emelie var jätte duktig.
Här kommer lite bilder på mig, emelie och alexandra från dagen. Självklart var det massa andra modeller och frisörer där också, men inga jag fotade.









Synd att jag inte har några bilder från själva modevisningen, menmen.. älskar de blonda slingorna! De fick mig allvarligt att börja fundera på att bleka lite slingor.

RSS 2.0