MIN TISDAG.

Strömavbrott hos älsklingen hela morgonen, svinkallt. Fick skjuts av honom till centrum, köpte en BH, åkte till skolan, redovisade, köpte lussebullar, åkte till gymmet och nu är jag hemma. Snart kommer Freddy hit en stund. Jag är helt slut och vill bara ligga i soffan hela kvällen.



Jag och fina Emma i skolan idag.

JAG VILL UTOMLANDS.


WORKOUT.

Kom precis från gymmet och känner mig helduktig. Har inte varit där på länge nu, måste börja komma igång igen. Mitt flow försvann helt plötsligt, men när jag vaknade idag så var jag sugen. Nu är jag hungrig!


FÖRSOV MIG.

FAN, vaknade nu och började i skolan för en timma sedan. Mobilen hade liksom stängt av sig! Jaja, rätt skönt att vara hemma faktiskt. Ska strax sätta igång att plugga. Först kommer ett par bilder från helgen upp.






LAST NIGHT.


Snodde ett par bilder av emma från igår. Själv tog jag bara ett par enstaka bilder med min kamera, kanske slänger dom om en stund. Nu ska jag fortsätta att kolla på beck och försöka att inte somna. Är helt slut, hann inte sova speciellt mycket inatt innan jag skulle upp och jobba igen. Som tur var så var älsklingen snäll och hämtade mig och sen åkte vi hem hit och kollade resor, så sugen.


LATERO BABES.



Nu ska jag snart börja röra mig och ikväll har jag min tröja med spetsarmar från H&M och ett snyggt örhänge från Topshop. Ha en rolig lördagskväll!

PARTY.

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet. Ikväll ska jag på 20års firande och ha roligt. Dock jobbar jag imorgon också, inte lika roligt. Skulle egentligen ut igår men ångrade mig i sista sekunden så det blev en myskväll med freddy.
Nej, nu ska jag käka och duscha känner jag. Puss på er.

FRIDAY AND I'M IN LOVE.




Ringar från london som jag har glömt att visa. Glömde helt bort att jag hade köpt dom.

Fredag, så skönt. Gick upp tidigare än nödvändigt idag, vaknade när freddy gick. Så jag har pluggat lite, duschat och gjort mig i ordning. Nu ska jag plugga lite till innan jag ska röra mig mot skolan.
Idag fyller världens bästa mormor år. GRATTIS. Hoppas att jag hinner förbi där en stund idag.


I VÄNTAN PÅ F.

När jag och freddy vaknade i morse så åkte vi och käkade frukost på donken, onyttigt och gott. Sedan så skjutsade han mig till mormor där jag har haft en mysig dag. Jag intervjuade henne till ett skolarbete och pratade en massa.
Nu kommer snart älsklingen hit, får se om jag orkar hålla ögonen öppna tills han kommer. Känner att jag somnar snart.



Old pic.


SNÖSTORM.

Sitter på textlektionen och leker med Amanda och Cassie. Vi har intervjuat varandra och cassie kom fram till att jag har varit väldigt glad på senaste tiden. Enligt henne stavas anledningen: Cassandra Husén. Haha, dör.
Slutar halv tolv och då ska jag åka och möta upp älsklingen innan vi ska dra och jobba. Imorgon vankas det ledigt, så skönt.


TIRED.

Kom nyss hem från mötet och är trött. Sitter och pluggar nu innan Desperate housewifes och Cougar town. Börjar tidigt i skolan imorgon, kommer vara omöjligt att gå upp. Nej, nu ska jag faktiskt röra mig mot soffan, ska bli riktigt skönt. Puss på er.


TISDAG IGEN.

Sitter och käkar frulle och ska snart röra mig mot skolan. Sedan så ska jag på julbordsmöte med alla jag ska jobba med från och med nästa vecka när det drar igång. Med andra ord så har jag rätt så fullt upp idag. Nu måste jag snabba mig lite, sitter i morgonrock och ska dra om en kvart. Inte så lockande att gå ut i snön, blä. PUSS.


NEW.



Plånbok från primark, necessär H&M, fjäderörhängen Topshop.



Kofta till vänster från okänd affär, kofta till höger från Topshop.



Båda tröjorna från H&M.



Svarta converse. Hittade tyvärr inga andra jag ville ha.



"Kavajer" från H&M. Hade suktat efter den vänstra riktigt länge.  



Flanellskjortor från Primark.



Tights från H&M.



T-shirt med tryck från okänd affär, grå t-shirt från Topshop.



Ring till vänster Topshop, ring till höger Primark.



Klänning från H&M.

Här är alla mina favoriter från London. Dock är det nästan allt jag köpte, men jag är kär i allting. Köpte även massor av trosor, bh, nagellack, mjukisdress, pyjamas, ett par presenter, flera sockor och massa sånt smått och gott. Men som sagt så är det här mina absolut favoriter (+ plånboken i mitt tidigare inlägg.)


NEW FAVORITE.

Har inte hunnit berätta för er om londonresan. Finns dock inte så mycket att berätta mer än att det var riktigt roligt. Bästa tjejerna, massor med shopping, massor med skratt och massor med mat. Det ända som var ett minus var hotellet, det var det äckligaste jag någonsin har varit på. Inte nog med att det var ofräscht och fult, utan det kröp i sängarna. JA, småkryp. Vi dygnade sista natten för att vi vägrade att sova där. MEN, vi lät inte det förstöra våran resa.
Tänkte börja slänga upp lite shopping i kommande inlägg, har fotat mina favoriter. Börjar med en:



En ny efterlängtad plånka, min gamla var helt förstörd. Köpte dock först en annan, men hittade en timma senare den här och var tvungen att köpa den också. Faktiskt en av de saker jag gillar mest som jag köpte. Den är inte bara fin, utan precis så som jag vill att min plånbok ska vara inuti. Inte lätt att hitta kan jag lova.


LONDON IN BLACK & WHITE.















SOME PICTURES.

Snodde lite bilder från facebook som emma har lagt upp. Svartvita och ganska så suddiga men jag bjuder på några medans jag sitter här i skolan och väntar på att Cassie ska bli klar så att vi kan åka hem. Puss







HOME.

Hemma från en underbar helg i london med massor av shopping. Sängen är just nu fylld av nya kläder. Är helt död, har dygnat två nätter av tre så jag måste ta igen lite sömn. Ska försöka lägga upp bilder imorgon för kvällen ska jag spendera med älsklingen. Han och teo är just nu och köper thai till mig, dör av hunger. PUSS.

LONDON NÄSTA!

Det här blir sista inlägget innan jag och mina fina tjejer drar till london. Ska försöka vila lite nu innan älsklingen kommer hit. Drar till Cassie senare ikväll och klockan tre inatt ska vi börja röra oss mot arlanda. Vi hörs på söndag eller måndag om jag inte har dött av någon terrorattack på vägen.
ÄR SÅ SJUKT TAGGAD.


BESLUTSÅNGEST.

Har försökt att sova så länge som möjligt. Inatt åker vi ju till london och kommer antagilgen inte att hinna somna innan vi ska gå upp och göra oss i ordning (vi sover hos cassie). Nu packar jag för fullt och har lite beslutsångest vad jag ska ha med mig för skor, haha. Nej, nu måste jag fortsätta. Vi hörs senare. PUSSAR.

MYS.



Skulle inte tacka nej till den här underbara mysdressen från H&M. Endast 149:-.

TRÅKIGT.

Sitter i skolan och har väldigt tråkigt. Slutar som tur är halv tolv idag och då ska jag nog till Freddy. Ska börja förbereda inför resan också, åker ju imorgon natt. GALET.


TA MIG TILLBAKA.





Just nu vill jag bara åka till Naxos och lägga mig på denna underbara strand. Finns inget härligare.

LEDIG.

Ledig idag, haft en rejäl sovmorgon, tre dagar kvar till london och har precis skrivit klart min svenskadikt om mitt namn. UNDERBART. Nu ska jag plugga lite till, inte lika underbart.



Gammal bild från Göteborg.

MINA GRABBAR.

En grå och tråkig måndag. Skolan sög och jag är trött som vanligt. Men den är på väg att bli bättre för snart kommer älsklingen hit med thaimat till mig, honom och teo. Det blir myskväll!




Bilder på oss tre från Kefalonia för två somrar sedan. Vill tillbaka!


OFF.

Hej gott folk! Är helt död. Jobbade igår, lite party efter det och sen var det bara att gå upp och jobba igen. Snart blir det middag för att "fira" pappsen. Godnatt.


ONE WEEK.

Kom precis hem. Är egentligen bara hemma för att slänga ihop mina jobbsaker till imorgon och så. Ska iväg till en i Freddys släkt på middag strax och sen så sover jag hos F. Imorgon är det jobb hela dagen som gäller, inte så speciellt taggad. Men en sak som är väldigt positiv är att det är exakt en vecka tills jag och mina babes åker till london. Längtar!

FUNERAL.



GÒNATT.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska upp rätt så tidigt imorgon och göra mig i ordning för begravning. Blir upphämtad här hemma av älsklingen redan klockan tio. Hoppas att ni mår bra!


MINA BÄSTA.



KAFFEREP.



Bild från idag i bilen.

Har haft en mysig kväll och morgon med älsklingen. Nu har vi precis varit och handlat fika för snart kommer Emma och Cassie hit. Vi ska ha en tjejdag med fika, londonsnack och lite sånt. Mina fina tjejer.

TAKE ME BACK TO...




FREE FALLIN.

Stannade hemma från skolan idag och låg och slappade framför OC hela morgonen. Sedan så kom älsklingen hit en stund innan vi åkte hem till honom. Hämtade Roxanna på fritids och lite annat. Skippade gymmet idag med, är inne i någon svacka, skyller på vädret!
Snart är det dags för Desperate housewifes och Cougar town, wie.

Slänger in ett klipp från idol, bara för att olle gör en av mina favoritlåtar så grymt bra;



SNOW.

Vinterskor är så himla svårt tycker jag, usch. Har hittat några som jag gillar och funderar starkt på att beställa hem något utav dessa paren;


...Frågan är vilka.


ERASE ME.



GOOD MOOD.

Första skoldagen, segt. Hem och råplugga, ännu segare. BAJSA.

SNYGGT FRÅN H&M OCH MONKI.


TIRED.

Hola! Haft en mysig kväll hemma hos mig med freddy och benner. Lagat god mat, kollat idol, spelat pingis, biljard och nintendo wii.. helt enkelt bara tagit det rätt så lugnt. Nu smet benner precis hem och freddy ligger och sover i soffan.

Fick reda på att jag ska på maskerad imorgon, tummen upp. Frågan är vad fan man ska klä ut sig till. Funderar på något enkelt, ta det man har hemma. Vad sägs om typ cowboy? hm.. får ta mig en funderare, har så sjukt dålig fantasi när det gället sånt här. Godnatt.

JUST THE WAY YOU ARE.

Snart kommer min fina pojkvän hit med mat och massor av pussar, förhoppningsvis. Jag längtar som sjutton! Så länge ska jag nog lägga mig i soffan och dö en stund. Hoppas att ni mår bra! Själv är jag lite seg av allt mörker, kändes som att det var kväll redan vid fyra. Puss


NYA ÄLSKLINGAR.



Skor från scorett, Ti amo, 499:-.

WITH ARMS WIDE OPEN.




Mössa från carlings, tröja och kofta med pälskrage från H&M, skinnjacka från gina. Till det har jag svarta cheap monday jeans och kängor.

Kom precis hem från stan där jag har gått runt lite med Cassie. Det blev ingen fika som planerat, båda mådde så himla illa. Men ett par skor blev det, slänger upp en bild strax.

OLD TIMES.

Nu ska jag krypa ner under täcket och börja kolla på the oc, säsong ett. Hur länge sen?! Imorgon så ska jag in till stan och fika med min ängel, cassandra. Sleep tight.


GE MIG LONDON.

Det blev ingen bio igår för mig och freddy, bara massa bowling med resten av gänget. Bion tar vi i helgen istället! Just nu så sitter jag och är grovt shoppingsugen, längtar ihjäl mig tills vi drar till london.. 16 dagar kvar! Står fan inte ut snart längre.


HERON.

Snart bär det troligtvis av till heron city för bowling med några kompisar, sen ska jag och freddy nog gå och se "the social network". Trött idag så försöker tagga till och bli lite pigg. Hoppas att ni mår bra! Blir inte sådär jätte bra uppdatering under lovet nu som märker. PUSS


PROMENIX.

Sitter i mjukiskläder och ska strax röra mig ut och möta amanda och christine för en promenad. Är sjukt seg men känner att jag behöver komma ut och röra på mig lite.



Christine, jag och amanda på min födelsedag.


SATURDAY NIGHT.







Hade askul i lördags kväll! Blev dock väldigt sent och det var inte alls lika kul när jag skulle gå upp och jobba igår. MEN, det var värt det. Tråkigt nog så åkte kameran bara fram hemma hos freddy innan vi drog ut, men bättre än ingenting.


BACK ON TRACK.

Sorry för att jag har varit lite off. Bjuder på en bild från i lördags som jag snodde från facebook medans jag laddar över bilder från min kamera.


RSS 2.0