NEW.



Fick den här fina av bästa mamma idag. Den kommer ifrån lindex.

Nu kommer Freddy strax och hämtar upp mig. Ska hem till honom och ikväll så blir det nog lite party. Jobbar hela dagen imorgon så lär inte hinna uppdatera så mycket. PUSS

DUM AV DIG.


GREYS.

Idag är det freeedag och det är lov. Haft matteprov på förmiddagen och sen så blev det en glass och ett carlingsbesök med cassie och amanda. Nu så ligger jag och slappar framför Greys anatomy boxen. Funderar på vad jag ska göra ikväll, hemmakvällen eller party? Är sjukt trött.


I'M JUST GONNA TAKE A MINUTE.

Ledig dag, vaknade redan strax efter nio. Har hunnit plugga massa matte och kollat ett par gamla Greys anatomy avsnitt. Nu ska jag fortsätta med matten, prov imorgon. Sedan så bär det av till gymmet om någon timma.




PLEASE?



Vill verkligen ha ett par nya skor, älskar dem ovan. Perfekt till både vardag och party, lite lagom sådär. ÅH, ge mig.

TUMMEN NED.

Jag är död. Det borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt. Ska strax röra mig mot skolan, lär väl somna på tåget och missa stationen.


TUESDAY NIGHT.

Åkte hem och bytte om efter skolan, och sedan direkt till gymmet. Nu kom jag precis hem och har duschat. Funderar på vad jag ska göra nu, kanske träffa Freddy, hm.. En sak vet jag i alla fall och det är att det är bästa tv-kvällen; Paradise hotel, desperate housewifes och cougar town.

Har funderat väldigt länge på att beställa den här kavajen från H&M. Har aldrig riktigt kunnat släppa den, tycker att den är så sjukt snygg. Kanske ska slå till? Men den känns lite smått onödig.


BLÅTT.



Sitter i skolan med min blåa mössa och pluggar med amanda och cassie.

GRATTIS TILL KÖRKORTET.

Idag har min älskling tagit körkort! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS. Jag älskar dig.


SHOPPING.



Det här fick jag med mig hem idag. Tröjan kommer ifrån H&M och jag har en likadan sedan innan.. men det var liksom min favvotröja som jag spillde ner med olivolja, helt förstörd. Var tvungen att köpa en ny när jag såg den!
Sedan så kommer mössorna från Bik bok, köpte den blåa och fick den vita på köpet. Är dock lite osäker, får prova imorgon.

25 OKTOBER.

Skola till fyra, sen shopping med tjejerna och nu så har jag precis kämpat på gymmet. Är helt slut med det känns bra. Nu ska jag slänga mig in i duschen innan det blir mat. Love


I LOVE YOU.







Fina kusiner.

WINNERS.

Sorry för dålig uppdatering. Var borta hela kvällen igår på släktparty på sundby där vi även sov över. Efter det så åkte vi alla kusiner och föräldrar hem till mormor och käkade pizza till lunch. Nu har jag precis kommit hem från freddy där jag har myst hela dagen.

Igår så vann min lillebror och hans lag (AIK) sanktan, GRATTIS. Här kommer ett par bilder;



BLAHA.

Myskväll med älsklingen. Middag, idol, ciukus möller och godis. Börjar bli lite pömsig. Ska upp tidigt imorgon. Ska först till jobbet och visa emma ett par saker så att hon kan jobba istället för mig, sen ska jag kolla på brorsan som spelar final och till sist så blir det släktparty med övernattning. Fullt ös. Puss och godnatt.



Snygg bild på mig och amanda från igår, haha.


GE MIG...



...Dessa skor från Vagabond. SÅ snygga på.

BILDBOMB.








SNOW.

Äntligen helg! Och hur konstigt kändes det inte att se snö genom fönstret när man vaknade imorse? Blev bombad med sms att jag skulle vakna och kika ut.
Riktig mysig kväll igår med väldigt god mat. Sushi och thaimat i mängder med underbara tjejer. Efter det så åkte jag hem till älsklingen och hade det mysigt. Bilder från kvällen kommer upp om en stund! PUSS

BIRTHDAY KID.

Jag känner på mig att det här kommer att bli en bra dag. Först och främst är jag ledig, men sen så fyller världens underbaraste tjej år idag också. GRATTIS CASSIE!!
Ikväll så ska vi tjejer ut och fira henne, det blir buffé på China. Ska bli grymt mysigt!


PLOMMON.



Ny plommonfärgad skjorta från MQ. Fick den för halva priset på deras "mid season sale", 199:-.  Älskart!

STUPID.

Imorse så försov jag mig, vaknade tjugo minuter innan bussen gick. Då drog jag på mig en väldigt mysig tröja som jag köpte på H&M igår;



Idag så har jag varit med mamma, mormor och brorsan i skärholmen. Kollade i affärer och fikade. Fick med mig en sak hem som jag ska visa i nästa inlägg.

MY DAY.

Lektionen idag var riktigt seg. Efter skolan så åkte jag direkt hem, bytte om och drog till gymmet med mamma. Lugn och skön kväll i TV soffan framför bra program pågår just nu. Ska jag springa och fortsätta att kolla på Desperate housewifes, reklamen är nog slut. See you.


THE BEAUTY OF GREY.




Ny ring från JC.

EN MÅNAD KVAR.

BAJSVÄDER. Men jag försöker tänka positivt, det är bara EN MÅNAD exakt kvar tills jag och tjejerna åker till London. Längtar verkligen ihjäl mig.


DEAD.

Sitter i sängen och har precis pluggat klart. Freddy ligger här bredvid mig och sover. Nu ska jag släcka lampan och krypa ner under täcket, så himla trött. Mina ben är döda efter gymmet också. Gónatt kära ni!

MOT GYMMET.


MIN.


ANYWHERE.



Bild på mig och älsklingen för två somrar sedan när vi var på väg till grekland. Vill resa bort, resa till värmen, NU.

GODMORGON.

Det blev en lång dag igår, jag och freddy kom hem tre inatt från jobbet. Vi vaknade för någon timma sedan och har käkat thai till frukost, bra start. Det blir en lugn söndag.


DAGS ATT DRA TILL JOBBET.



Jag, cassie och amanda igår. Love. Bilden togs av en thailändare som kom fram och frågade om hon skulle ta kort på oss, gulligt.


UPPLADDNING.

Jag har haft en lugn fredagskväll hemma framför idol. Laddar upp inför morgondagen då jag först ska jobba på cafét hela dagen som vanligt, och sedan åka direkt till hågelby där jag och älsklingen ska jobba på en fest hela kvällen/natten. Kommer bli tungt, men samtidigt roligt (hoppas jag!).
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på skins, har kirrat hela sesongen idag. PUSS.


MINA FINA.




TEATER.





Bilder från kvällens teater med klassen.
Nu ska jag hoppa i säng. Kanske tar och spanar in ett avsnitt av skins, hm.. Godnatt.

PUSS.


HOS FREDDY.

Sitter nyduschad hemma hos freddy och äter frukost. Hade en mysig kväll igår och ingen av oss behövde gå upp tidigt idag, hur skönt som helst. Ska snart åka hem och plugga gärnet i någon timma.
Är egentligen ledig idag, men ikväll så ska vi på någon teater med klassen,

PURPLE.



Idag så har jag snott pappas fina skjorta.

Nu har jag pluggat ganska så flitigt i ett par timmar. Sparar dock det största och svåraste arbetet till imorgon. Nu funderar jag på att slänga mig i soffan ett tag innan jag ska hem till Freddy. Grymt sugen på godis och thaimat, om någon skulle vilja komma hit med det så vore det trevlans.


THE CITY WITH THE BIG BALLS.

Hello babes, är på lite bättre mood idag. Sitter och har text och kommer på slogans. Ett par exempel; "The city with the big balls" (Stockholm) och "Take distanze from reality" (Våran skoltidning distanz). Hur bra?!
Längtar grymt mycket efter min pojkvän som jag ska till ikväll. Kom på att jag har massa plugg också så det måste jag ägna dagen och morgondagen till, bajs.


SJUK.

Nej nu är jag lite irriterad. Sitter med träningskläderna på och känner att jag verkligen inte kan ta mig till gymmet, noll energi och sjuk. Mitt huvud ruttnar och vill träna, men min kropp pallar liksom inte. Kanske ska ta och tona håret istället? Får se vad jag orkar. BLÄ.


PROV.

Snart ska jag börja röra mig mot skolan. Prov i mediakunskap väntar, lite nervöst. Halsen är lite bättre idag, men förkylningen värre. Har dock bestämt mig för att träna ändå, känner att jag ruttnar bort annars.


SHOELOVE.





Det blev skärholmen med mamma idag. Fick med mig dessa fina skor. Hade egentligen tänkt mig ett par svarta converse, men blev kär i dom här. Converse blir det i london! Fick även med mig träningskläder som jag får visa en annan gång. Tack mami.

AJ.

Godmorgon solstrålar! Är som sagt ledig idag och vaknade för en liten stund sedan, oups. Har sjukt ont i halsen så något gym blir det inte. Skulle vilja åka till skärholmen och kolla på träningslinne och ett par skor, men det blir nog inte av.



Sämst kvalité från mammas phone. Men det är jag, freddy, brorsan och två söta kusiner hos farmor igår.

I'M LOVING IT.



Nu är det parlamentet och glass som gäller, mums. Ledig imorgon också! PUSS

SATURDAY NIGHT.





GOSSIP GIRL.

Haft rätt fullt upp. Rolig kväll igår och sen sov jag hos freddy. Idag så har jag, älsklingen och familjen varit och kollat på brorsans match och sen så har vi firat farmor. Nu kom jag hem för ett tag sen och har precis kollat på Gossip girl, bästa.


CIAO.

Nu sticker jag strax iväg till älsklingen. Sitter och kollar på Step up 2 medans jag väntar på att mamma ska hämta upp mig. 
Ikväll så får vi se vad som händer, troligtvis så blir det lite party. Är dock rätt seg efter jobbet.
Hoppas att eran lördagskväll rockar. Hörs imorgon! Puss.

WÖRK.



Sexy mama.

Nu sticker jag till jobbet. Ikväll ska jag hem till freddy, får se vad vi hittar på. PUSS

DU KAN FÅ FLYTTA IN HOS MIG..


NEW.



Dom här tightsen köpte jag idag på JC, är lite kär. Vet dock inte om jag har råd att behålla dom. Vad tycker ni? är dom värda min tomma plånbok?

HEMMAKVÄLL.

Nu har jag gymmat och handlat med mamma. Snart blir det middag och sedan en mysig hemmakväll framför idol och annat. Jobbar hela dagen imorgon som vanligt.
Hade velat visa er en tröja jag blev kär i idag inne på Carlings, men deras hemsida suger då de inte har sina kollektioner där. Hade inte råd, försöker spara till kryssning och london. Köpte dock en sak som jag ska visa er i nästa inlägg. PUSS.

DAGENS.


FRIDAY BABY.

Godmorgon! Ska åka till skolan tidigare idag (börjar egentligen halv ett). Jag, Cassie och Amanda ska plugga matte, vi har nämligen matteprov när lektionen börjar (scary!).
Ska röra mig mot bussen om exakt tio minuter, men först så ska jag springa ned och pussa på min fina pojkvän som ligger och sover i min säng. Efter skolan så blir det gymmet. PUSS.



Mitt och Cassies konstverk. Syns det att vi hade tråkigt på lektionen eller? 


SNYGGT.


MINA ÄLSKLINGAR.



Tänkte visa höstens favoriter bland mina skor (bortsett från converse, som ligger etta i alla lägen). Dom kommer från Scorette och köpte dom redan i augusti. Kärlek vid första ögonkastet.

BAJSVÄDER.

Nu ska jag strax röra mig mot tandläkaren. Funderar på att kika runt lite i affärer också, men vädret ser ut att vara skit så jag får se. Först och främst så ska jag försöka hitta till den där tandläkaren i regnet. Har gått där sen jag var liten, men lokalsinnet är liksom inte på topp.



Lekte lite med kameran och helt plötsligt blev det såhär ljust? haha.


SLEEP TIGHT.

Det blev gymmet ändå, blev rastlös och drog med Christine. Tänkte bara dela med mig om hur duktig jag är. Nu ska jag snart gå och lägga mig, är rätt död. Vill dock att freddy ska vara här.
Imorgon så är det torsdag, vilket innebär att jag är ledig. Ska till tandläkaren och sen förhoppningsvis hinna med att träffa killen. Hoppas att ni mår bra! Godnatt.


FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM.


REDIGERING.

Nej, gymmet blev det inte. Fastnade här framför datorn. Fick nämligen för mig att trixa lite med bloggen. Håller på att redigera, gör den lite bredare och annat. Inte klart än, får se om jag hinner klart idag. PUSS.

HÄRLIGT.






Även om jag väljer en solsemester före en skidsemester så är det ju riktigt mysigt. Bilderna är från när jag och Christine var i trysil för 1-2 år sedan. Blev dock inte så mycket skidåkning, utan mer spa och annat. Men hur underbart är det inte att kunna gå ute i snön, i solen, i tjocktröja?

NAMNSDAG.

Hej på er. Så trött som jag är just nu har jag inte varit på länge. Kändes som att jag gick upp mitt i natten imorse, kanske för att jag är så van att börja sent nu för tiden. Sov hos älsklingen och när jag klev upp så hade han redan åkt till jobbet, stackarn.
Nu är jag hemma från skolan och har precis käkat havregrynsgröt till lunch. Ska plugga en stund och sen försöka komma iväg till gymmet. Nej inte försöka, jag ska.

Förresten så har jag namnsdag idag, Jenny, mitt mellannamn. Grattis till mig själv.

STUDIEDAG.

Godmorgon! Studiedag idag, nice. Hade tänkt att plugga lite, gymma och träffa min fina Freddy. Dock så har jag ingen som helst energi att gå ned till gymmet, men jag ska. Har dragit på mig träningskläderna och försöker tagga till.


SNYGGT.



Snygga kläder och snygg modell (H&M), gillart

Nu har jag gymmat, pluggat, ätit middag och duschat. Är död, ska slänga mig i soffan. Puss.

NY VECKA.

Bion igår var rolig, tummen upp. Innan det gick jag och mamma och käkade en god ceasarsallad på grodan. Kvällen spenderades med världens finaste pojkvän som äntligen är hemma! Jätte mysigt hade vi. Kollade på baksmällan och åt morötter, gurka och dipp.
Nu är jag i skolan och har haft första lektionen. Ska försöka gymma och plugga senare. Hoppas att ni mår bra!



Längtar tillbaka.

DAGENS.



Skjorta från Carlings, gamla jeans och skinnjacka från Gina tricot, halsduk och väska från H&M, vantar från Lindex.

THE OTHER GUYS.

Hallå där. Har varit lite busy så har inte riktigt haft tid för datorn. Jobbade hela dagen igår och efter det så festade jag med amanda och några. Helt okej kväll blev det, rätt så kul. Amanda sov här och nu ska vi snart bege oss hemifrån. Jag och mamma ska in till stan och gå på en förhandsvisning av filmen "the other guys". Skulle egentligen ta med mig Freddy men han hinner inte komma hem från västergötland(?) eller vart han är.


JAG SAKNAR DIG.

Det blir en väldigt lugn kväll. Ska åka hem till mormor och mysa, mamma, morbror och moster är där också. Är helt död efter gymmet och på rätt så dåligt humör. Saknar min älskling som tusan också (han är borta över helgen). Imorgon så jobbar jag hela dagen.



Jag älskar dig.


FRIDAY.

Nu ska jag strax bege mig mot skolan, mattelektion på schemat idag. Efter det så tänkte jag åka direkt till gymmet och träna stenhårt! Kom precis på att det faktiskt är fredag idag... helg igen, dock inte specielt taggad på att göra någonting alls.

Drömde inatt att vi var i london nu, så jävla underbart hade vi. Jag vill att det ska bli den 19 november nununu!



RSS 2.0