INGEN FANTASI.

Sitter i skolan och är hungrig. Jag, cassie, patrick och amanda har börjat med ett grupparbete i mediekunskap, tummen upp.

Tänkte presentera en blogg som ni måste läsa, nämligen PATRICKS.


TUESDAY MORNING.

Gómorgon! Sitter hemma hos freddy och dricker smoothie som hans pappa har gjort. Dom drog till jobbet fem imorse, fyfan. Själv ska jag röra mig mot skolan om en kvart.
Senare idag så ska jag möta upp tjejerna som jobbade på cafét i nu i sommar för en middag på Koh Phangan, ska bli super kul. Nu måste jag borsta tänderna!


HJÄRTA.

Efter skolan idag så åkte jag in till stan och mötte upp freddy. Vi gick till NK där han hade presentkort och han fick med sig en fin skjorta hem. Efter det så åkte jag hem och hämtade lite grejer och nu så är jag at his place. Vi har precis käkat middag och snart blir det tv.



En gammal bild på mig och älsklingen.


DETAILS.



Halsband från Montenegro.



Ringar från JC och klockan fick jag i present av amanda och christine.



En av mina favvoringar gick sönder idag :(

Nu börjar första lektionen. Talk to you latero.

SNYGGT H&M.








NAIL POLISH.



Köpte det här nagellacket för ett par dagar sedan. Har precis målat på det och måste säga att jag gillar färgen riktigt mycket. Det enda negativa är att jag var tvungen att måla på två lager för att få den önskade färgen, men så brukar det vara med H&Ms nagellack.


SUNDAY.

Igår så skulle jag egentligen ha jobbat själv på cafét pga sjukdom, men freddy var snäll och hoppade in. Mamma kom och fikade en stund under dagen och tog ett foto;



Kom hem från Freddy för ett tag sedan och nu har jag precis duschat. Ska ta det lugnt under dagen och försöka plugga lite och ikväll får vi se vad som händer. Kanske ska förbi hågelby en sväng med familjen och freddy.

Efter en seg dag på jobbet så har jag och ...

2010-08-28_19_09 (MMS)

Efter en seg dag på jobbet så har jag och älsklingen ätit kräftor och räkor till middag. Vi är barnvakt hela kvällen åt hans småsystrar så nu är det dansfeber som gäller. Snart börjar bröllopsfotografen.


NEW.




Världens skönaste, tyget på insidan är underbart. 349:- från H&M.


LÅNG DAG.

Har haft problem med internet av någon konstig anledning den senaste timmen, men nu så är det igång igen (dock på mammas dator).
Var i liljeholmen och hittade inget annat än bh:n jag visade i inlägget nedan. Efter det så gick jag runt lite i stan medan jag väntade på pojkvännen. Köpte världens mysigaste tröja som jag ska prova lite mer här hemma innan jag bestämmer mig för att behålla den.
Har nyss ätit middag med freddy och nu blir det slapp framför tv:n, jobbar hela dagen imorgon. Försöker ladda upp bild på tröjan från nya mobilen nu, lägger upp bild i nästa inlägg om jag lyckas. Puss.

SCHOOL.

Hallå! Min dator hemma har fått något virus så kan inte göra någonting på den. Tänkte ta hem min skoldator idag så att jag har den hemma över helgen.
Kom precis till skolan och börjar om en kvart. Sitter här med amanda och cassie. Amandas första dag här idag!
Efter skolan så drar vi till liljeholmen och kollar runt lite. Hörs senare!



Jag och Amanda för fem minuter sedan.

SUGEN.

Har gått och känt på ett par snygga plagg de senaste dagarna så imorgon efter skolan så tänkte jag åka och testa dem. Får se om jag kommer hem med något. Försöker att snåla lite eftersom att jag sparar till london i höst (med cassandra och emma).



Tröja från Gina tricot, byxor från Bikbok och Bh från Lindex.


UNDERBARA ÄLSKADE.

Fyllde år i söndags och då hade jag mina fina tjejer samlade hos mig. Det bjöds på fika och en massa prat. En riktigt bra dag för min del, underbart att få träffa alla mina bästa på en och samma gång. Tack babes.









Fanny var också med en stund men hon kom inte med på någon bild.

BACK ON TRACK.

Hej alla glada! Nu gör jag ett nytt försök med att börja blogga efter ett sommaruppehåll. Ska försöka visa er lite bilder från i somras och annat roligt. Hoppas att nya/gamla läsare hänger på. Hörs snart!


RSS 2.0