CARLINGS.



Tre snygga skjortor från Carlings som fick åka med mig, mamma och pappa hem idag. Den vänstra är till mig och mamma och de andra två (de snyggaste!) är pappas. Tror ni han kommer att få ha dem för sig själv eller?! Den i mitten är min favorit.
Köpte aldrig koftan idag. Den var inte alls lika fin på som den såg ut att vara.


I'M OFF.

Torsdag = ledig. Tog även ledigt från gymmet idag efter att ha tränat där varje dag den här veckan.
Ska strax dra och möta upp mamma för att åka in till skolan på utvecklingssamtal, verkligen jätte kul. Sen stannar jag, mamma och pappa inne i stan ett tag skulle jag tro. Ha en bra dag! Puss.


BÄSTA.


NY.



Ny halsduk för 150 riksdaler, love.

H&M.



Hur fucking snygg? Hittade den, blev kär, la undan. Kanske åker och köper den med mami imorgon. Hoppas.

29 SEPTEMBER.






Lite bilder från idag. Jag och mina tjejer har varit inne i stan en stund för att fixa lite inför ett skolarbete, men vi fick inte så mycket gjort. Sedan kollade vi runt lite innan vi åkte till skärholmen. Där skulle amanda kolla på en jacka och jag skulle möta upp Kattis. Så nu har jag varit med Kattis i några timmar, hon kom hem från grekland (naxos, där jag och freddy var och hälsade på i somras) i torsdags efter att ha jobbat där hela sommaren.

NO FUCKING INSPIRATION.

Har verkligen ingen inspiration, inget att skriva om. Dagen har bestått av en redovisning i skolan och en timma på gymmet. Nu har jag precis suttit och pluggat lite.
Imorgon ska jag in till stan för att leta lite inspiration till ett par texter jag ska skriva i skolan, så förhoppningsvis så hittar jag och min kamera även lite inspiration till bloggen.



SHOES, SHOES.

Det blir mycket skor här i bloggen, men hallå, vem är inte svag för skor?



Dessa blev jag lite kär i igår när jag och emma kikade runt i cenrum. De kommer från Din sko. Bilden gör dem inte rättvisa, sjukt mycket snyggare i verkligheten. Funderar på om jag faktiskt ska köpa dem. De passar till allt och de har inte speciellt hög klack, vilket gör att de kan komma mycket till användning.

GYM & PLUGG & FREDDY.

Efter skolan idag så åkte jag och mamma till gymmet, jag tänkte försöka bli lika duktig som jag var innan sommaren. Kändes skönt men nu så är jag helt död i kroppen. Ligger i freddys säng och pluggar lite, egentligen vill jag bara somna. Plugget går före bloggen idag. Hörs imorgon istället, puss.


ZEBRASHOES.

ÅH, vill ha dessa snygga skor från Nelly. Ge mig!



THIS MORNING.


MIN HELG.

Har haft fullt upp i helgen. Var ju med Angelica i fredags. Vi mös där ett tag innan jag, hon och macke drog till möllerström på party ett tag.
I lördags så var det helt crazy på jobbet. Skulle jobba själv men fick ringa dit emma för att det var rent ut sagt kaos. Det blev en längre dag än vanligt och när jag kom hem så hade världens bästa pojkvän och lillebror gjort middag till oss. En riktig myskväll blev det, var helt död. 
Har segat och myst med freddy hela morgonen, men nu åkte han precis. Om en timma så kommer mamma och pappa hem efter en weekend i skottland.

FRIDAY.

Hello babes. Farmor och min farbror är här och lagar mat, väntar på att det ska bli käk. Efter det så ska jag dra till angelica och snacka lite skit, sen får vi se vart kvällen tar oss. Imorgon jobbar jag hela dagen.. kul. Pöss.



Jag och Cassie idag.

PALMAS.

Fick sällskap av amanda igår kväll framför idol. Nu har vi nyss vaknat och hon står i duschen, börjar skolan halv ett idag.



Väldigt läcker bild, not.

ELSAS MODE, ELSAS VÄRLD.

Läste precis på Sofi Fahrmans blogg att hennes nästa bok kommer ut i mitten av oktober. Gillade första boken riktigt mycket, läste den i montenegro. Här är omslaget av andra boken;


THE END.

Ska försöka lyfta arslet ur soffan snart och gå ut. Ska till gymmet hade jag tänkt, är ju ledig på torsdagar. Har dock världens sämsta dag. Får se om vi hörs mer idag. Time will tell.

MY MAN.

Slappar gärnet. Har varit med mamma och handlat, käkat middag med familjen, upptäckt att mitt finger är svullet + inflamerat och läst lite ur engelskaboken. Ikväll blir det idol och sen kommer älsklingen till mig när han har slutat jobba. Längar ihjäl mig, planerar att pussa och krama sönder honom när han kommer hit.


GEEKS.

Cassie och Amanda, mina fina tjejer som förgyller mina dagar.





Köpte faktiskt två mössor idag, en till Eva (freddys mamma) också.

FUSKPÄLS FRÅN H&M.


ONSDAG.

Sitter i skolan och har text, lite segt men samtidigt rätt så intressant. Slutar om en liten stund och har skolfoto klockan tre. Ingen verkar dock orka vänta eller vilja vara med så får se hur jag gör, inte så kul att vänta själv i tre timmar. Just nu vill jag bara sluta och äta lunch.  

SHOPPING.

Nu har jag varit i skärholmen med mamma och sedan övningskört lite med pappa. Om tio minuter lägger jag mig i soffan och kollar på idol. Men först ska jag visa vad jag fick med mig hem:



Den vänstra är från Bik bok och den högra från H&M. LOVE. Frågan är vilken man ska ha på skolfotot imorgon, hehe.

ROCK BY SWEDEN.

Tänkte visa er mitt fina halsband från Rock by Sweden som jag har fått av min underbara pojkvän. Det har inte hunnit komma så mycket till användning, måste börja använda det mer. Helt klart ett av mina favoritsmycken.


LÄXA.




Har nu ägnat en lång stund åt att läsa den här boken. Tror att jag ska fortsätta lite till. Har redan läst den en gång förut, fast på svenska. Nu håller jag på att läsa den på engelska till en uppgift i skolan. Bra är den, trots att jag kan ungefär hela boken utantill.

LEDIG.

Fick precis ett mail av läraren att lektionen är inställd idag. Hur skönt? Så nu är jag helt ledig. Sitter och dricker smoothie efter en tidig promenad. Senare idag blir det skärholmen med mami.
Hade tänkt att köpa mössan idag i globen men får ta det imorgon istället, orkar inte åka dit när jag inte ska till skolan.

JAG ÄR KÄR.



Det här vill jag verkligen, verkligen ha. Ska sikta in mig på ett par av dessa plagg när jag får lönen. Börjar dock med mössan redan imorgon. Fan, kär i allt.

MITT NYA LIV.

Om ett par minuter så måste jag börja röra mig mot skolan, känns sådär. Men först vill jag bara dela med mig av en sak; jag klev upp en timma tidigare idag och tog en hyfsat lång promenad, hur duktigt? Älsklingen gick med mig en bit också eftersom att han skulle mot bussen. Nej nu måste jag kila, svenska och engelska väntar. PUSS.

DESIGN.

Nu har jag suttit och ändrat designen på bloggen ett bra tag. Är väl inte överdrivet nöjd, men nu får det vara såhär. 
Ska börja göra mig i ordning, tänkte åka med och kolla på brorsans match. PUSS.


SEEG.

Sitter här i träningskläderna och gäspar. Tanken är att jag ska ut på promenad. Kan någon komma och tvinga mig så att jag kommer ut någongång?
Gårkvällen slutade med party hos Rickie. Drog dock hem väldigt tidigt. Freddy skulle jobba och jag ville ha sällskap en bit på vägen. Nej, nu ska jag lyfta på arslet och ta mig ut.

YES PLEASE.


YESTERDAY'S BIRTHDAY.

Dålig uppdatering, men jag har faktiskt inte haft tid. Igår så var jag hemma hos freddy hela kvällen och firade Roxanna. Några släktingar var där och Roxanna hade beställt tacos till middag. Mysigt hade vi och vi kom tidigt i säng.
Imorse så drog jag till jobbet och nu har jag precis kommit hem. Jobbade all by my self i cafét hela dagen, segt att inte ha någon annan än gäster att prata med.
Mina småkusiner från Småland (eller något) är här. Vi är barnvakt här hemma ikväll. Dock får jag se om jag stannar hemma, beror på vad jag känner för. Det blir tacos till middag ikväll igen.



Fina födelsedagsbarnet. Skjortan hon har på sig fick hon av mig, freddy och angelica i present.


OFF TO SCHOOL.

Nu drar jag och min nya jacka till skolan. Väldigt bråttom. PUSS


IMORGON ÄR DET FREDAG.

Hello babes. Efter en lång dag hos mormor så kom jag hem för ett par timmar sedan. Nu har jag hunnit plugga engelska och äta middag. Snart blir det idol. Skönt med fredag imorgon, men det blir nog en lugn helg med jobb och hemmakvällar. Är inte speciellt sugen på utgång, men vem vet, kanske ångrar mig. 

Är lite sur på mig själv. Kom precis på att jag lovat mig själv att ta mig ut och gå eller springa idag, måste komma igång! Men nej, det har varit som bortblåst i mitt huvud fram tills nu. Och nej, jag tänker inte gå ut nu, det är ju idol ffs.

HOS MORMOR.

Ledig idag som varje torsdag, underbart. Har haft en mysig morgon med freddy och nu så är jag hos mormor och hjälper henne lite. Har precis ätit god lunch och om ett tag ska vi göra äppelmos. Kollade på gamla bilder på datorn... slänger upp ett par;



THE JACKET.

Beställde ju skinnjackan från H&M för ett tag sedan. Den skulle inte komma förren i början av oktober, men nu när den kommit ut i butik så hittade jag den i min storlek i centrum. Har avbeställt den från hemsidan, så ska köpa den imorgon. Framförallt så sparar jag pengar på det (även om det inte är speciellt mycket) och sen så orkar jag inte vänta längre!


THE LAST SONG.

Har precis kollat på "The last song" och bölat floder, så jävla bra. Ikväll hoppas jag på att övningsköra innan jag ska hem till älsklingen.



Har ni inte sett den, se den.

MONTENEGRO.


JAG VILL HA BÅDA.

Svarta Converse VS. pjux från Modekungen. Svårt beslut.

 


TUMMAR UPP.

 

Vi sitter i skolan och visar våra vackra tummar, not. Har textkommunikation och jag är så otroligt trött, bajsväder. Men jag sitter med söta cassie och amanda så allt suger ju inte.


MODEKUNGEN, JA TACK.


JAG VILL, JAG VILL.

Jag sitter och drömmer mig bort, vill resa bort! Typ thailand, malaysia eller något.


REGN.

Kom hem för en liten stund sen och nu så ska jag försöka plugga en stund. Senare så ska jag övningsköra och mysa med pojken min som jag längtar efter! Är väldigt trött idag, kanske för att det är måndag eller något.



Rox (Freddys lillasyster), jag och älsklingen i sälen. Lillplutten fyller år på fredag, undrar vad man ska köpa. Jag är pank.


BLACK&WHITE.

Har bombat er med bilder från bion/heron city i torsdags men det är så att vi var lite rastlösa medan vi väntade på att bion skulle börja.. så här kommer lite fler, än en gång snodda från Patrick.





ÄNGLAR.






SLAPP.

Hemma efter en riktigt slapp dag hos freddy. Har legat i sängen vi princip hela dagen. Igår kväll så var vi hos viktor och micke och hade skoj. Ikväll så blir en kväll framför tvn. Tydligen så är det inte one tree hill ikväll (bajs!). Ledsen för tråkiga inlägg just nu. Pussar.

GRYMT.

Hoffmaestro igår var grymt! Tråkigt bara att man kom ifrån varandra hela tiden, det var väldigt svårt att hålla ihop. Dock lyckades jag och amanda klamra fast oss vid varandra hela kvällen medan vi hamnade lite överallt, kul var det iaf.
Efteråt så gick vi från grönan till centralen och fötterna gjorde ont. Begav mig hem till freddy där han, antti, ludde, helene och ville var. Idag så är jag död och jag är bara hemma en snabbis nu för att duscha och byta kläder. Ska strax hem till freddy igen. Får se vart kvällen tar oss.




Väldigt dåliga och fula bilder från igår men det togs knappt några, så det här är allt jag har att bjuda på idag.

HOFFMAESTRO.

Ikväll så blir det Hoffmaestro och jag är riktigt taggad, hoppas på att det blir grymt! Nu ska jag iväg till skolan, sen blir det hem igen en snabbis innan jag drar in till stan igen. Ska försöka hinna med ett inlägg idag men jag lovar inget. Puss på er.


KÄRLEK.






Snodde några bilder av Patricks blogg från igår. Fotade lite själv också men hinner inte lägga upp dom just nu.
Vi såg som sagt på Salt och jag gillade den. Roligt hade vi också, jag och mina fina vänner.

JACKET.



Idag så kommer äntligen denna jacka till användning. Fyndade den för något år sedan men har bara använt den ett par gånger. Den har helt enkelt blivit bortglömd. Ett minus med den är att den är grymt tight, borde ha köpt en storlek större så att man kan ha en kofta under.


ALMOST DONE.

Kollar på one tree hill men passar på att slänga in ett inlägg i reklamen. Har fixat håret och är sminkad, nu är det bara kläderna som fattas. Om en timme ska jag dra mot bussen för att åka och möta upp mina underbara vänner. Puss



-


LEDIG.

Godmorgon solstrålar! Ledig idag som varje torsdag, helt underbart. Sitter dock och pluggar lite för tillfället. Tänkte dra ut mig själv på en promenad eller joggingtur om ett tag, måste komma igång nu.
Ikväll så ska jag och mina fina vänner (cassie, emma, patrick och amanda) dra på bio, vi ska se Salt. Har hört att den ska vara bra.


JAG VILL HA ALLIHOP.



NEW.

Var som sagt inne i stan idag efter skolan. Fick med mig ett par svarta cheap monday och denna läckra ring hem (den avlånga);


TEXTKOMMUNIKATION.

Sitter och har textkommunikation i skolan och slutar om en timme. Nu börjar en föreläsning med en sportreporter, väldigt läcker, not.
Tänkte dra in till stan efter skolan och köpa jeans. Nu börjar han prata, hörs senare. PUSS


IDOL.

Hallå där! Efter skolan idag så drog jag hem och slängde mig i soffan framför one tree hill, bästa. Lite senare så drog jag, freddy och familjen till farmor på födelsedagsfika. Nu har jag precis kollat på idol och ska springa och sätta mig i soffan och se slutet av matchen. Kommer inte uppdatera mer ikväll för tänkte mysa med min underbara pojkvän. Hörs imorgon gott folk! Puss

SCHOOL TODAY.









Patricks systemkamera har använts flitigt idag! Måste fan börja orka släpa med mig min lite oftare.

BÄSTASTE <3




THE LAST SONG.

Sitter hemma hos freddy och är nyduschad. Snart så ska vi kolla på The last song som tydligen ska vara väldigt bra.
Imorgon så börjar vi i skolan klockan nio pga skolvalet, TRÅKIGT. I'm out, hörs imorgon!


PUSSAR


I VÅRAS.




Inga bilder att lägga upp för tillfället så slänger upp ett bar bilder från i våras.


ONLY YOU.


DUMPAD.

Ledsen att det har varit dålig och tråkig uppdatering i helgen men har som sagt jobbat båda dagarna. Igår efter jobbet så var jag dock ute ett tag. Började hos pojkvännen med emma, chrippa och ludde och sedan fortsatte det hos Micke och Victor där det var massa folk. Tyvärr så fick jag så bråttom att jag glömde kameran hemma.

Idag så kom mamma och hämtade upp mig efter jobbet. Vi hämtade freddy och åkte hem till mig. Nu har vi precis duschat och jag sitter här i myskläder. Snart blir det film; dumpad. Har sett den och gillart! Har dock sätt den lite för många gånger...




YO.

Kom precis hem från jobbet och är väldigt trött. Får se om det blir hemmakväll eller party. Freddy kommer snart också, men innan det så tänkte jag slänga mig in i duschen och bli lite fräsch.



Jag och emma på jobbet.


HÖST.

Hittade väldigt gamla bilder på mig och min älskade halsduk. Det är nog dags att ta fram den snart igen. Nu ska jag hoppa i säng så att jag orkar upp och jobba imorgon. Gonatt!


DOKTOR.

Hej alla goa! Sitter just nu och försöker få bort alla virus med hjälp av en cd på min andra dator. Blir en myskväll med mamma och lillebror ikväll. Ska bli frisk plus att jag jobbar hela helgen. Men man vet aldrig vad som händer imorgon kväll. Har även gjort ett tappert försök att installera min gamla webcam, vilket inte har gått så bra. Nu ska jag fortsätta med att göra min andra dator frisk och efter det så blir det slapp framför sverigematchen.

NAXOS 2010.











Resan var så himla lyckad. Vi badade, solade, åt god mat, firade älsklingens 18-års dag, hann umgås med kattis (som jobbar/har jobbat där i ett bra tag), hyrde fyrjuling och en massa kul.
Vill bara återvända till månaden juli då jag både var i grekland med freddy och i montenegro med familjen.

RESULTAT.



Här har ni reslutat av toningen! Man ser inte speciellt mycket utav klippningen men det tar vi en annan gång. Nu ska jag packa ihop lite saker och röra mig mot älsklingen.


FOXY BROWN.

Sitter just nu med hårtoning i håret som ska tvättas ut och tio minuter. Amanda är i duschen just nu och tvättar ur sitt. För mig blir det samma färg som jag alltid tonar, eller alltid tonade förut rättare sagt. Hade egentligen tänkt att vänta tills jag hunnit bli lite brun och så men eftersom att amanda skulle färga så tog vi två flugor i en smäll. Bildresultat på klippning och toning ska ni få så småning om.



Bild från i somras med mitt lite mörkare hår.


FRISÖR.

Känner mig sjukt hängig, förkylningen och halsen gör inga framsteg alls. Därför träffar denna lediga dag mitt i prick. Ska om bara några minuter åka och möta upp mamma. Vi ska betala resa och åka till frisören, jag ska klippa mig. Är nervös, ska klippa mig hos någon random frisör, drop in. Efter det tänkte jag möta upp amanda en stund. Hörs senare!

HAPPYFACE.

Bortsett från att jag är irriterad och på dåligt humör så är jag väldigt glad just nu. Har spanat efter en skinnjacka med fårpäls nu i ett par veckor utan resultat. Har hittat antingen bruna (vill ha en svart!) eller väldigt dyra. Men så surfar man in på H&Ms hemsida och hittar den perfekta, till ett väldigt billigt pris. Klickade hem den så fort jag såg den, vilket var för tio minuter sedan. Får dock inte hem den förren i början av oktober, men den som väntar på något gott...


LONDON BABY.



Nu är resan bokad och ska betalas ikväll/imorgon. London med världens bästa emma och cassie. 19 november drar vi och shoppar loss. Längtar.


SAMSUNG GALAXY S.

Har helt glömt bort att visa min nya bebis för er; Samsung Galaxy S. Köpte den för någon vecka sedan och är så grymt nöjd.






NYTT GODIS FRÅN JC.






BLUE.

Kom precis hem från skolan. Jävla SL. Satt på tåget till årstaberg i en timme och en kvart imorse, en resa som egentligen ska ta 20 min. Efter det så blev det buss istället för tvärbana.
Nu när jag skulle hem så fick jag och emma ta världens omväg, men vi hade tur för hennes pojkvän kom och hämtade upp oss i huddinge.
Nu ska jag ta det lugnt, tänkte försöka lägga upp något inlägg till här i bloggen och så. Har bokat resa idag, mer om det snart.



Såhär ser jag ut idag, väldigt enkelt. Tröjan köpte jag igår på H&M för 99:-.

KOH PHANGAN.

Hade en mysig kväll igår. Käkade ju middag på Koh Phangan med cafétjejerna. Ni som inte har varit där, gå dit! Efter det så gick vi och tog en kaffe och pratade ännu mer.






RSS 2.0